Visa framfötterna – kontakta en mäklare i Farsta

Mäklare i Farsta kan förmedla plats på förhandsvisning på attraktiva objekt, som områdets fina radhus. Spekulanter bör etablera kontakt med mäklaren tidigt.

Många barnfamiljer i Stockholm upplever vissa svårigheter när det kommer till att hitta stora lägenheter i innerstan. Visserligen finns det många våningar och lyxigare lägenheter av stor storlek i stadsdelar som Östermalm och Kungsholmen, men dessa ligger tyvärr utanför budget för de allra flesta stockholmare.

Då kan det vara en god idé att ställa in siktet på Stockholms södra förorter istället. I ett område som Farsta finns ett stort utbud av lägenheter, med varierande byggnadsår och storlek. Det är också fullt möjligt att hitta fina villor i området, och till och med radhus. Farstas radhusområden har mycket gott rykte och erbjuder stor trivsel.

Mäklare förmedlar alla bud till säljaren

Den som är ute efter att köpa ett radhus bör dock ta kontakt med en mäklare i Farsta på ett tidigt stadium. Radhusen är mycket populära, och kommer inte ut på marknaden alltför ofta. När ett sådant väl är till salu gäller det att klippa till. Med en etablerad relation till mäklaren finns dessutom goda chanser att bli inbjuden till förhandsvisningar.

Det är inte helt ovanligt att dessa objekt säljs långt innan ordinarie visning. Det finns inga krav på säljaren att hålla någon budgivning, utan han eller hon kan enkelt acceptera ett förhandsbud om det passar dem. Däremot har mäklaren skyldighet att förmedla alla bud som kommer in, även sent i försäljningsprocessen.

19 Oct 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.