Välj rätt gummi- och plastprodukter

Få tänker på att plastprodukter och gummin har olika egenskaper. Ska du exempelvis köpa en gummimatta att lägga in i ditt garage så kommer du att behöva en sorts gummi som klarar av exempelvis petroleum.

Samma sak gäller om du behöver plastprodukter för utomhusbruk eller för inomhusbruk. Ett felval i den frågan kan innebära att exempelvis gummit blir sprött och att du, redan efter en sommar, kan smula sönder det med dina fingrar.

Väljer du däremot rätt plastprodukter så har du ett material som klarar av det mesta, som är hållbart - och därför också kan anses som miljövänligt - samt flexibelt och därmed också extremt användbart inom alla tänkbara sammanhang. Det stora frågan blir därför också ganska given: hur hittar jag rätt gummi- och plastprodukter?

Välj rätt återförsäljare för rådgivning på detaljnivå

Det finns definitivt ett värde i att välja onlinehandel även då det kommer till plastprodukter och för att olika typer av produkter inom gummi. Dels så handlar det om snabba leveranser och dels också om betydligt lägre priser. Men, tänker många: om jag köper online så går jag miste om både service och om den viktiga rådgivningen - något som ligger stick i stäv med det vi ovan beskrev. Kort sagt, man kommer inte att få hjälp med att välja rätt gummi utifrån de personliga krav och behov man har.

Sant är att många företag - oavsett bransch - har mer att jobba på vad gäller service i samband med onlinehandeln. Lika sant är emellertid att det finns företag som tagit fasta på detta och som erbjuder överlägsen service och rådgivning ner på detaljnivå då det kommer till plastprodukter.

Rub Sol Sweden AB är ett ypperligt exempel på det senare. Dels så hittar du information om alla deras produkter beskrivna på deras webbplats, men dels så står de även för en mer fysisk rådgivning där du kan ringa och rådfråga den kunniga personalen. Detta gör att risken för felköp minimeras och att nästan garanteras det bästa tänkbara valet av gummi- eller plastprodukter.

28 Dec 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.