Trädfällningsföretag hjälper dig få ned trädet utan besvär

Trädfällningsföretag arbetar med att fälla träd. De vet precis hur de gör för att stam och krona ska landa på rätt ställe, och inte i grannens blomrabatt.

Bengt har varit i farten i trädgården igen. Det var länge sedan sist, men han tänkte ändå att det där med trädfällning ju måste vara som att cykla. Har man gjort det en gång kan man göra det igen. Eller hur var det nu?

Det visade sig att det inte alls var så. Bengt lyckades visserligen fälla trädet, men det landade rakt i grannens rabatt. Med kronan. Stammen däremot, klöv motorhuven på samma grannes Porsche mitt itu. Inte bra. Det blev mycket dyrt. Betydligt dyrare än vad det hade kostat att hyra in en professionell trädfällare, som får träden att landa på rätt ställe.

Trädfällningsföretag sköter trädfällningen professionellt

När du anlitar en erfaren firma som Wasa Trädfällning kan du vara säker på att Bengts problem inte blir dina. Inga träd på grannens tomt, såvida det inte är avtalat att ni kan lägga ned trädet över gräsmattan. Ibland finns det ju inte utrymme nog att fälla på en enskild tomt. Träd är höga.

Men grannen kommer sannolikt vara betydligt mer tillmötesgående mot sådana planer om det är en professionell arborist som håller i yxan. Eller motorsågen, eller vad det nu är för redskap arboristen väljer för att ta ned ditt träd. Bengt å sin sida valde en sticksåg. Man får ändå berömma honom för hans envishet.

21 Aug 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.