Stubbfräsning ger dig en mycket snyggare trädgård på Värmdö

Stubbfräsning får bort alla envisa stubbar som står kvar efter trädfällningen i din trädgård på Värmdö. Vårda varje hektar, särskilt inför försäljning.

“Stubbfräsning, vad sjutton är det?!” Kul att du frågar! Det är nämligen en riktigt fiffig grej, som kan rädda hela din trädgård. I alla fall om du tagit ned en massa träd i trädgården på sistone. Det är inte meningen att du ska behöva leva hela ditt liv med stubbar överallt, som gravstenar för de träd som en gång stod på platsen.

Kanske anlitade du en trädfällningsfirma som fällde träden åt dig? Då kan du sannolikt även anlita dem för att utföra stubbfräsning i trädgården. Om du inte förhandlade om att det skulle ingå i tjänsten från början, kan du kanske lyfta frågan om specialpris för gamla kunder i efterhand.

Stubbfräsning kan leda till rosenbuskar eller gräsmatta

Särskilt kan stubbfräsning på Värmdö vara en god idé. Tomterna på Värmdö är vad som brukar kallas för “svindyra”, och varje tiondels hektar du kan göra fri från stubbar och annat skräp är ren hårdvaluta. Särskilt om du ska sälja kan det vara idé att fixa till trädgården.

Du ska dock förbereda dig på att du kommer behöva ta hand om en liten grop som blir kvar efter varje stubbe trädfällningsfirman fräst bort. Precis som med andra hantverkare som till exempel snickare, så är den sista städningen kundens. Vilket är helt okej. Då kan du ju själv välja om du vill plantera en rosenbuske eller så gräs på platsen.

21 Aug 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.