Snickare i Västerås – hantverkare med kompetens

Om du köpt ett äldre hus vid Mälarens strand, behöver du kanske göra reparations- och renoveringsarbeten. En snickare i Västerås kan komma till din hjälp.

Dina närmsta vänner och bekanta förstår inte varför du och din familj köpt ett gammal ruckel på en tomt några hundratals meter från Mälaren. Men du och din fru ser husets potential och det enda som behövs är ett mindre reparations- och renoveringsarbete. Åtminstone trodde ni att så var fallet, när ni skrev under köpekontraktet.

Sanningen har kommit ifatt er och goda råd är dyra, som det sägs. Men att anlita en professionell hantverkare är inte nödvändigtvis dyrt. Med sådan hjälp går arbetet fort och blir utfört efter alla konstens regler. Och dessutom har snickaren klart för sig vilka byggnormer som gäller för arbeten i såväl kök som våtrum.

Snickare i Västerås – arbeten inne och ute

Tillsammans med en byggfirma som har snickare i Västerås, går ni igenom allt som behöver göras i ert nya hus. Köket behöver renoveras fullständigt och nya skåp och hushållsmaskiner ska sättas in. Badrummet måste byggas om och i golvet ska golvvärme läggas in. Snickaren ser till att förbereda så att rörläggare och elektriker kan göra sitt arbete.

Utomhus finns också en del att göra på huset, som har träfasad. Fönstren är slitna och måste bytas. Och värst av allt är att taket på huset, inklusive vindskivor, måste läggas om. Efter offert från byggfirman lägger du ut allt jobb på totalentreprenad. Förvandlingen av ett ruckel till ett charmigt hus med sjötomt är på gång.

26 Dec 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.