Så går det till att sälja lastpall

Lastpallar är otroligt användbara men ibland har man fler än vad man behöver. Man kan sälja sina lastpallar till en uppköpare och på så vis bli av med dem.

Lastpallar är väldigt användbara och underlättar både lagerhållning och transport. Men som företagare kan behovet av lastpallar skifta ganska snabbt och plötsligt har man flera stycken som man inte längre har något behov av. Att ha saker ståendes som man inte längre använder tar upp värdefullt utrymme som man kan använda till annat. Dessutom ser det ganska trist ut.

Det är synd att slänga fullt fungerande lastpallar, även om de kanske är lite trasiga och smutsiga. Många av de företag som säljer lastpallar köper även upp begagnade pallar. De tar till och med emot trasiga och defekta lastpallar. Det är ett smidigt och bra sätt att bli av med sina gamla lastpallar på.

Hur mycket kan man tjäna på att sälja lastpallar?

Att återanvända lastpallar är både ekonomiskt och bra för miljö. Har man lastpallar man vill sälja kontaktar man bara en uppköpare och bokar en tid så kommer de och hämtar. Det enda man behöver göra är att samla ihop lastpallarna så att lastningen sedan går smidigt. Hur mycket man man kan få betalt för en lastpall beror på i vilket skick den är.

Smutsiga och trasiga lastpallar måste repareras och kan inte säljas vidare som A-pallar. Därför ger de givetvis ett något lägre pris. Uppköparen besiktigar alla lastpallar som har hämtats upp och bedömer skicket. Därefter får man en redovisning och en summa utbetalt till företagskontot. Sälj dina lastpallar via detta företag: säljalastpall.se

22 Aug 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.