Roligt med lägenhetsrenovering i Stockholm

Att låta göra en lägenhetsrenovering när man skaffat ett nytt hem i Stockholm är spännande. Att själv få välja färg och material helt efter eget tycke.

Karin var helt överväldigad av lycka. Hon och maken Sven hade vunnit budgivningen på en lägenhet i ett gammalt hus. Högt i tak och stora fönster var det hon förälskat sig i vid visningen. Men lägenheten i övrigt var en katastrof. Köket var gammalt och badrummet var orange. Mattorna hade stora medaljonger och väggarna var fulla av hål. Men inget av det såg hon, så det var tur att Sven var med.

Nu var den äntligen deras och renoveringen kunde börja. De hade bott tillsammans länge och visste vad de ville ha. Under budgivningen hade de börjat fundera på färger och golv. Så nu var det dags att renovera lägenhet i Stockholm.

Lägenhetsrenovering i Stockholm en hjärtesak

De fick kontakt med en hantverkare i Stockholm som genast förstod deras vision. Tillsammans diskuterade de fram alla detaljer och satte idéerna på papper. Karin och Sven fick titta på färgprover och tapeter till väggarna, kakel till badrummet och ett helt nytt kök med smarta lösningar. En offert gjordes av firman och godkändes av paret som blev glatt förvånade över rotavdraget.

Väntan på att lägenheten skulle bli klar kändes lång trots att den inte var det då hantverkarna var effektiva. Men så till slut var den klar och de var båda eniga om att de aldrig skulle glömma första gången de steg in i sitt nya vackra hem.

5 Apr 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.