Renovera badrum i Stockholm i enkel stil

Ibland är det enkla och stilrena det bästa valet. För den som ska renovera badrum för att sälja lägenheten i Stockholm kan det vara en ypperlig smart idé.

Det lilla huset hade till en början varit en gammal villa. Men nu hade den blivit något helt annat än ett familjehem. Nämligen ett flerfamiljshus. Fyra exakt lika stora lägenheter hade det blivit. De var nedgångna och behövde en hel del omsorg. Nya badrum och en nymålad fasad skulle göra stor skillnad.

När det var dags att renovera badrum hade han tänkt till. Då nödvändiga renoveringar som inte syntes, men var just nödvändiga, hade gjort ett stort hål i hans budget bestämde han sig för att göra resterande renoveringar i rummen enkla men mycket smakfulla. De viktigaste var att bostäderna var hela och rena.

More is less när de skulle renovera badrum

Han hade tänkt att det skulle vara väldigt snyggt med en grön växt någonstans i rummet då den skulle synas tydligt i allt det vita. Med handdukar och andra inredningsdetaljer kunde hyresgästen själv välja sin färgskala. Vilket innebar att varje lägenhet skulle bli speciell och skilja sig från alla de andra.

Särskilt badrumsrenoveringen som hantverkarna gjort på lägenheterna i Stockholm hade slagit an en sträng hos intressenterna. Efter bara några veckor och innan han ens var färdig med renoveringen hade alla lägenheter blivit uthyrda. Något som han var säker på hade att göra med hans alldeles unika stil. Vilket han var mycket nöjd med. Läs mer om hur du kan renovera ditt badrum på denna hemsida: renoverabadrumstockholm.nu

16 Nov 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.