Prisvärd golvslipning i Göteborg

I Göteborg är gamla trägolv väldigt populära och det är lätt att förstå varför. Med sin fina patina ger de ett varmt intryck, och är de för slitna blir de snabbt som nya med en golvslipning.

Med en golvslipning kan man få slitna trägolv att se ut som nya igen. Att riva ut gamla trägolv och lägga nya bara för att de är repiga och slitna är därför onödigt, och inte heller särskilt bra ur miljösynpunkt. Men bäst av allt är kanske att det det är mycket billigare att slipa golv än att lägga in nya. Dessutom går det mycket snabbare. Ett professionellt golvslipningsföretag brukar kunna slipa och efterbehandla ett trägolv i ett normalstort rum på en dag. Dessutom använder de sig av dammfria maskiner och man slipper städa efteråt.

Därför ska man helst inte själv slipa golven

Då man kan använda sig av rot-avdraget vid golvslipning finns det ingen större anledning att själv slipa golven. För att man ska få ett riktigt proffsigt och hållbart resultat krävs det också en riktig golvslipningsfirma med moderna maskiner. För den som är ovan är det svårt att få ett jämnt resultat och det blir ofta slipmärken och ojämnheter. Då får man heller ingen jämn ytbehandling vilket får till följd att golvet skyddas dåligt och man måste snart slipa om det igen. En professionell golvslipningsfirma slipar också bara minimalt. Detta för att inte slita för mycket på golvet, och för att man ska kunna slipa om det igen i framtiden. Läs mer om golvslipning på denna sajt: golvslipninggöteborg.com

11 Nov 2021

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.