Målare fixar väggar i Vasastan

Måla är inte så enkelt som man kan tro. Vid renovering som man vill ska bli perfekt kan man be en målare i Vasastan om hjälp med förarbete och målning.

Kristian var eld och lågor. Han hade bestämt sig för att måla om vardagsrum och kök i sin lägenhet i Vasastan. För honom skulle det bli en ny erfarenhet. Men det skulle dröja lite innan det var dags. Innan dess hade hans syster Erika bett honom komma och hjälpa henne att måla sovrummet.

Helgen kom och Erika hade köpt hem allt som behövdes, hon var en van hemmafixare. Kristian fick en rulle med maskeringstejp och visades hur det skulle gå till. När det var klart började syskonen spackla igen alla hål efter spikar, men även andra revor och hål. Sedan putsades varje område för att få en slät yta.

Målare vet hur man får jobbet gjort snabbt

Hela helgen gick åt, och Kristian kände sig helt ledbruten när de var klara. Men han måste erkänna att det blev snyggt. Troligtvis på grund av att systern räddat situationen flera gånger. De firade med pizza och systern frågade när han skulle börja med sin lägenhet. Kristian mumlade att det nog fick vänta, men han gissade att Erika genomskådat honom.

På måndagsmorgonen letade Kristian upp en målerifirma i Vasastan för att se om de kunde hjälpa honom. Två veckor senare hade de möjlighet och Kristian bokade in firman meddetsamma. Men redan samma vecka kom en målare för att se vad som skulle målas och hur mycket produkter och tid som behövdes.

30 Sep 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.