En expertis som går att arbeta med

Tänk att kunna få kalla sig för expert på något. Vad är det som du är expert på och vad hade du velat vara expert på? Kan det vara gamla mynt? Dykning? Eller hur ett golv slipas på bästa sätt?

Det kan vara kul att ha något som du är expert på och som du kan plocka fram när det är fest. Kanske är du mycket vig och kan slänga upp foten bakom nacken? Eller så kan du räkna bakifrån från tusen till noll på bara ett andetag? De är roliga expertområden, men kanske inte något som du kan skapa ett yrke av.

Något som du däremot kan skapa dig ett yrke av är ifall du är mycket duktig på hur ett golv ska slipas. Precis det som Golvslipningsexperterna arbetar med, helt enkelt. Troligen är det också en expertis som inte bara är mer nödvändig och efterfrågad utan även lättare att träna upp sig i.

Hur du blir golvslipningsexpert

Ja, då har du bestämt dig för att bli expert inom golvslipning. Något din mamma stolt basunerar ut bland alla övriga klassmammor i den sjätteklass som du går i. Men hur går det till att ta sig dit? Du har ju tiden för dig men du måste också ha en plan. En bra och enkel plan. Om du vill så kan du givetvis börja med att träna på egen hand, men undvik gärna farmor Astas laminatgolv om du vill fortsätta få femtilappen som årets julklapp.

13 Apr 2021

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.