Du kan slipa olika sorters golv i Stockholm

Är du en av de som har ett trägolv i din bostad i Stockholm? Då kan du spara pengar genom att slipa det istället för att byta ut hela det gamla golvet.

Vilken otroligt känsla att ha renoverat sin egen altan. Dessutom att ha gjort det med liten budget. Majoriteten av allt material är sånt som redan funnits där. Det har räckt med lite ny färg för att få det att skina igen. Men det är en sak som man inte blev riktigt lika nöjd med – det är golvet.

Trägolvet hade redan gjort sitt sen innan. Men vill man ta vara på det man har och göra det så billigt som möjligt, så envisas man med att inte byta ut det. Några mattor över löste problemen. Synd bara att dessa blev ett nytt problem när det regnade. Kanske ska man trots allt inte envisas med att behålla samma golv, eller i alla fall fundera på att göra något åt det.

Höj känslan och slipa golvet

När man väl nästan har gjort färdigt en renovering av altanen, då ska man inte sluta där. Såklart gör man färdigt allt och det innebär även golvet. För att hålla nere på kostnaden och inte göra en stor sak av det, så kan ni välja att slipa golvet i Stockholm. Det ger känslan av att golvet är nytt och alla fläckar och repor kommer vara borta.

När du tar ut ett företag som gör det åt dig, så kommer resultatet dessutom både att jämnt och dammfritt.

27 Sep 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.