Du får avdrag för en målare i Stockholm

När du anlitar en målare i Stockholm har du rätt att dra av för det i deklarationen. Det kallas för rotavdrag. De flesta företag löser det åt dig utan problem.

När du anlitar någon hantverkare som hjälper dig med underhåll av din bostad får du dra nytta av någon som kallas rotavdrag. Ett sådant avdrag innebär i praktiken att din hantverkare får pengar av staten. Det belopp som dras av på din faktura för arbetskostnaden får de alltså tillbaka.

På så sätt blir din kostnad lägre och din hantverkare får till slut hela beloppet som hen ska ha för sitt arbete. Det bästa av allt är att du själv inte behöver göra någonting. Din hantverkare tar hand om alla pappersarbeten som hör ihop med avdraget. Det sköts i princip automatiskt.

Målare med firma i Stockholm

Tala med en målerifirma i Stockholm om du vill ta del av rotavdrag när du beställer ett jobb. Det innebär att du får hela husets fasad ommålat till en bråkdel av vad det egentligen skulle ha kostat. Det är ju ingen dum affär. Kanske ska du passa på att måla om i rummen också när du ändå håller på.

Ett hus med färg som du tycker om ger dig en skönare känsla än om det är en färg du inte tycker så mycket om. Alla i familjen kanske inte har samma tycke och smak när det gäller färger. Nu har du chansen att ge alla i din familj det rum de innerst inne vill ha. Kan det bli så mycket bättre?

1 Nov 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.