Dränering av hus i Göteborg

Ska ni bygga nytt? Se då till att få till en bra dränering redan från början. Bäst är att anlita ett företag som är specialiserat på dränering i Göteborg.

Undermålig dränering kan ställa till med stora skador på ett hus. I värsta fall kan man drabbas av fukt- och mögelskador och få problem med hälsan. En fastighet med en dränering som inte fungerar tappar också snabbt i värde. Ska man bygga nytt gäller det att därför se till att dräneringen blir bra redan från början.

Därför ska man alltid anlita ett företag som är specialiserat på dränering. Många gånger kan det vara bra att välja ett lokalt företag eftersom de redan känner till de markförhållanden som råder i området. Dräneringsarbete går inte att göra för hand utan kräver stora tunga maskiner. Det innebär att marken kan ta viss skada. Vill man minimera risken för skador ska man utföra dräneringen på vintern då marken är frusen.

Anlita ett företag specialiserat på dränering i Göteborg

Rot-avdraget gäller på dräneringsarbeten, men det kan ändå löna sig att jämföra priser mellan olika aktörer specialiserade på dränering i Göteborg. Detta gör man enklast genom att ta in offerter. En seriös aktör kommer alltid på ett kostnadsfritt hembesök. Annars går det inte bedöma arbetets omfattning och hur mycket det kommer att kosta.

Innan renoveringsarbetet påbörjas är det viktigt att man skriver ett ordentligt avtal med det företag man bestämt sig för att anlita. Avtalet får gärna vara så detaljerat som möjligt och inte bara innehålla slutpris och datum för när grävarbetet och dräneringen ska vara klar.

6 Dec 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.