Dags att köpa en ny container?

Även om containrar är starka och klarar av en hel del törnar, behöver man köpa nya ibland. Är det något man gör med jämna mellanrum kan det vara till fördel att köpa container från samma företag.

Lenas byggföretag använde sig hela tiden av containrar för att forsla bort rivningsavfall och annat. Hon hade köpt in ett antal för flera år sedan, men insåg nu att hon inte bara behövde fler utan även byta ut de gamla. Företaget hon använt sig av fanns inte längre kvar, vilket innebar att det var dags att ge sig ut på jakt och begära in offerter.

Tre intressanta företag kontaktades. Hon förklarade vilken typ av container hon ville köpa och skickade mått och annat som var relevant. Svaren kom in och hon läste dem noga för att se vad som erbjöds. Hon hade redan kollat upp företagen, så det var ur världen.

Nya containrar, snabb leverans

Ett av företagen valdes ut och hon gjorde sin beställning på ett stort antal containrar. Byggföretaget hade vuxit och därmed pågick ett antal jobb samtidigt. Beställningen skulle bli ett välkommet tillskott för hantverkarna som tidigare fått vänta på att en container skulle bli ledig.

Företaget gav en deadline för leveransen som Lena tyckte lät lite väl kort. Hon häpnade över deras service då meddelandet kom att de var klara för leverans.

Det var bara att hålla tummarna att detta företag skulle finnas en lång tid framåt, så att hon kunde beställa där även nästa gång. Denna leverantör ville hon verkligen inte förlora. Läs mer om containrar på den här hemsidan: köpacontainer.nu

11 Feb 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.