Behöver du asfalt till din uppfart?

Har du funderat på att asfaltera din uppfart? Genom att asflatera upfarten ser man till att framkomligheten ökar. Som bekant gör ju asfalten att vägen är så jämn som du bara kan få den. Vill man ha en bekväm uppfart som inte saktar ner farten när du kör in i ditt garage, eller vill göra uppfarten större för fler bilar, så är asfaltering det som du bör göra.

Men är det väldigt dyrt? Och finns det företag som är intresserade av att asfaltera en uppfart? Det finns företag som även tar på sig uppdrag att asfaltera en uppfart. När man asfalterar ser man samtidigt till att det finns en farbar väg till in tomt. Det blir en väg som håller i minst 30-40 år. Sett till den långa hållbarheten så blir det inte ju inte dyrt när man slår ut kostnaderna för hela den långa tiden.

Googla "asfaltering Stockholm"

Det första som du bör göra, om du önskar dig en asfaltering och bor i Stockholm, är att googla "asfaltering Stockholm". Gör du det så får du upp en hel lista på alla de företag som arbetar med asfalteringar i Stockholm. Sedan är det bara att ta kontakt med några av dem och be om offerter och referenser och jämföra dem sedan med varandra. När man sedan har fått in tillräckligt med offerter för att kunna jämföra dem med varandra är det bara att plocka ut den som är bäst och anlita dem.

Viktiga kriterier vid asfaltering

  • Anlita totalentreprenad. Varför ska de erbjuda totalentreprenad? Om man inte anlitar en asfalterare som erbjuder totalentreprenad, innebär det att man har olika företag som ska komma ut och göra sin del av asfalteringen; ett företag som gräver, ett annat som lastar på asfalteringen och en tredje som gör själva asfalteringen.
  • Anlita erfarna asfalterare. Om du enbart anlitar erfarna asfalterare så kommer de med bra lösningar och som ser när underlaget är bra och kommer att hålla för lång period.
  • Arbetar med kvalitet. Anlita bara företag som arbetar med hög kvalitet. Då kommer din uppfart att hålla för lång tid framöver.
  • Arbetar miljömedvetet. Anlita ett företag som arbetar miljömedvetet, det är knappt hållbart längre att inte ta hänsyn till miljön längre. Och framför allt inte populärt.
  • Har kollektivavtal. Att företaget har kollektivavtal, och att enbart anlita sådana företag innebär att man förebygger så att företag som är juste och som bryr sig om sin personal får kunder, medan de som fuskar, anställer folk som lever som slavar i Sverige är inte hållbart i längden, och innebär att man får ett samhälle med helt sjuk ordning. Så vill ingen ha det. Alla förlorar om vi får företag som utnyttjar stackars människor som inte får riktig lön, inte får sjukpenning när de blir sjuka eller pension när de blir gamla.
  • Har ansvarsförsäkring. Detta är mycket viktigt och innebär att företaget försäkrar sin personal och att de får betalt även om något skulle göra så att de blir sjuka eller råkar ut för olyckor.
28 Dec 2019

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.