Stängsel håller bovarna borta från din industri i Uppsala

Stängsel är en självklarhet för dig som har en industrifastighet i Uppsala. Kriminella element måste hållas på avstånd! Kanske till och med med taggtråd?

Om du äger en industrifastighet är du säkert medveten om vilket omfattande säkerhetsarbete som behövs för att hålla ovälkomna besökare, bovar och banditer borta. Det allra mest grundläggande är att sätta upp ett låst stängsel runt din byggnad. Det gör det betydligt svårare för kriminella element att bryta sig in, eller ens reka, runt din fastighet.

Industristängsel är benämningen på den typ av stängsel du behöver. Ett villastängsel och ett industristängsel skiljer sig åt på flera sätt. Till exempel är det inte så vanligt med taggtråd längst upp på ett villastängsel. Men det kan du som industriägare faktiskt behöva. Hör dig för med din leverantör av stängsel, så får du råd och hjälp om vad som kommer att passa dig.

Säkerhetsbolaget kan ha åsikter om ditt stängsel

Stängselservice är en av de firmor som erbjuder stängsel i Uppsala. De har självklart en del konkurrens på marknaden – det kan löna sig att begära in offerter och jämföra utbud hos flera leverantörer i samband med din beställning. Du som beställer industristängsel bör välja en leverantör som har erfarenhet av just den typen av stängsel.

Du kan också fråga din säkerhetsfirma om de har några rekommendationer vad gäller stängsel. Många larmbolag vill till exempel kunna installera sina system i stängslet, och då kan det vara bra att se till att det är möjligt att göra det. Ibland har säkerhetsbolag specifika önskemål, vilket du behöver veta om innan du beställer och installerar ditt nya stängsel.

11 Nov 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.