Skapa karaktär genom att lägga ny fiskbensparkett

Är det dags för att lägga ett nytt golv i ditt hem? Känns det svårt att välja bland alla valmöjligheter? Skaffa då fiskbensparkett som aldrig går ur tiden.

När det är dags att renovera eller bygga ett nytt hem blir det snabbt skrämmande tydligt hur många val som kommer att behöva fattas. Det finns en massa valmöjligheter när det kommer till i stort sett varje del av huset. Även de enklaste uppgifter kan bli svåra på grund av mängden varianter som du kommer behöva välja bland.

Samma sak gäller när det kommer till golv. Det finns många olika sorter och tanken är att du ska välja vilket du ska leva med under en lång tid framöver. Därför kan det vara smart att ta en typ av golv som både är slitstarkt och som aldrig blir omodernt. Det valet är fiskbensparkett.

Lägg vacker fiskbensparkett för framtiden

Genom att lägga fiskbensparkett får du ett golv som kommer att överleva länge. Fiskbensparkett består av massiva stavar som läggs i par. Det skapar en stadig konstruktion som är mycket tålig. Det innebär att du inte blir tvungen att byta ut golvet igen inom en överskådlig framtid.

Med fiskbensparkett investerar du alltså i något som med bara lite underhåll kommer att kunna hålla livet ut. Det gör det både ekonomiskt och miljövänligt eftersom resurser inte behöver slösas på att lägga nytt golv. Dessutom är det mycket vackert och något som aldrig går ur tiden, vilket antagligen är anledningen till att det funnits i Sverige sedan 1800-talet.

28 Jul 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.