Senaste trenderna i badrumsinredningar

Vi har nu ett tag sett nya trender i inredning. Det vita/grå/svarta har försvunnit till förmån för färger och det gäller även i badrumsinredning. Här ser vi en återgång till färger, s¨som både grönt, blått men framför allt till rosa. Det gäller då inte bara på möbler utan även uppåt väggarna, som denna rosa och patinerade kakelplatta. Den som vågar kaklar hela väggarna med färggrant kakel eller klinker. Den som inte vill ha hela väggar med färg, kan i stället kakla en fondvägg och låta en enda vägg uppta denna färg och låter resten av väggarna var vita, grå eller beige.

En annnan färg i badrum är det marockanska mönster som har varit mycket populärt. Att låta badrummet  gå i blå nyanser gör ett mycekt fräscht intryck och stilrent. Att låta renovera hela badrum gör mycket för trivseln i ett hem. Badrummet är det rum som vi använder mest, på samma sätt som kök. Även om badrummet inte riktigt förenar en familj såsom köket gör, är ändå badrummet näst efter köket, det mesta rum som vi använder när vi är lediga.

Anlita renoveringsarbete för badrummet

De flesta brukar vilja kl badrumsväggarna med material som både är snygga, stilrena och som håller för lång tid framöver. Då brukar man välja kakel och klinker på golvet. Av den anledningen bör man alltid anlita hantverkare som är certifierade av Byggkeramiska rådet. Det innebär att hantverkarna har gått deras senaste utbildningar och håller sig uppdaterade med de senaste kunskaperna när det kommer till renoveringsmetoder, material och hur man kan lösa olika saker i badrummet. 

Badrum som inte ser ut som badrum

Den senaste trenden inom badrum är att det inte är helt tydligt att det är ett badrum som man vistas i. Badrumsskåp, hadnfat, väggar och golv skulle kunna vara i ett kök lika bra som i badrummet. Här kan vi se färger som man vanligtvis inte ser i badrum. Bli inte förvånad om du ser fåtölj med ett litet soffbord i badrummet. Dessa nya trender visar på att vi använder badrum på andra sätt än förut och spenderar mer tid här.

Anlita hantverkare i Sundbyberg

Om du råkar bo i en Stockholmsförort, som till exempel Sundbyberg, kan det vara bra att anlita hantverkare som arbetar nära bostaden, då resor till och från bostaden inte är avdragsgilla såsom arbetskostnaderna är. Välj någon med goda referenser, certifikat och framför allt någon som har F-skattsedel, då det är ett måste för att kunna dra av på Rot-avdraget. Läs mer här.

4 Apr 2019

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.