Rädda golvet med en golvslipning i Stockholm

Det är fem år sedan du köpte ditt gedigna trägolv och då hade du ingen tanke på att du skulle behöva slipa det. Men nu är du glad att du valde ett golv som passar för golvslipning i Stockholm.

När du lade golvet för fem år sedan så hade du ingen tanke på att du skulle behöva slipa det fem år senare. Men i gengäld så hade du inte heller någon aning om att du fem år senare skulle dela hemmet med två små barn och den stora hunden som din nya partner förde med sig in i hemmet. Golvet ser inte längre ut som det gjorde. Det bär tydliga märken av barns lek med bilar och repor efter den stora hundens glada språng. Nu är du mycket glad över att det ändå inte behövs någon ny golvläggning, istället räcker det utmärkt med att boka en golvslipning i Stockholm.

Golvslipning gör nya golv av gamla

Ett gediget golv är ett golv som är av samma material genom hela stycket. Detta till skillnad från laminat där ytan är av ett annat material. De gedigna golven går därför att snygga till med en golvslipning eftersom allt under ytan ser likadant ut och tål att slipas. Det tänkte du kanske inte på när du köpte ditt golv, men idag är du glad att du satsade på det gedigna golvet. Nu behöver du nämligen inte springa iväg och köpa och lägga ett nytt golv, utan istället kan du rädda golvet med en enkel golvslipning.

29 Sep 2021

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.