Målare i Göteborg klara allt från fasader till torn

Oavsett var i Göteborg man vill ha målat så finns det kompetenta och erfarna målare som fixar jobbet. Efteråt kommer man känna att det är nymålat och fräscht.

Tänk ett scenario att man är ansvarig i Göteborg för att se till att saker hålls i gott skick. Då gäller det att se till att renoveringar och uppfräschningar görs på bästa sätt. Det vore ju katastrof om turistattraktioner plötsligt ser helt sjaviga ut. Varje höst, och kanske många andra dagar också, blåser det rejäla vindar från havet.

Tänk att gå i centrala i Göteborg och se hur färgen i varje vindpust flyger av i flagor från Scandinavium. De grå färgflagorna blåser iväg i vindarna och snart ser Scandinavium ut som förr igen. Ett Scandinavium i rostrött, fast utan färgen är det mest rostig plåt undertill.

Göteborgs målare kan färgerna som passar klimatet

Många tycker att det alltid regnar i Göteborg, vilket inte göteborgarna håller med om. Detta eftersom solen alltid skiner på Ullevi när Håkan Hellström uppträder. Istället är det kanske ett lokalt ösregn på Liseberg för att man har solsken på Håkan. Plötsligt ser man hur färgen på Lisebergstornet långsamt rinner ner med de tunga regndropparna.

För att förhindra detta anlitar man självklart erfarna och professionella målare som klarar av jobbet. Målarna arbetar på en målerifirma i Göteborg som har stora kunskaper om hur väder och vind påverkar färgerna. Det gör att kompetensen är hög och man vet precis vilka färger man ska använda för att klara det västsvenska klimatet.

12 Feb 2023

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.