Lastväxlarflak – en finurlig uppfinning

Lastväxlarflak är en smidig möjlighet att jobba med olika sorters containrar. Ena dagen kan det vara sopor som ska köras, andra är det en stor hötransport.

Har du en traktor eller lastbil och vill kunna transportera olika saker med den kan det vara ett tips att köpa ett lastväxlarflak. På så sätt växlar du bara om inställningarna så att vilken slags fastlåsning som helst kan fungera. Olika containrar har oftast olika sätt att låsas fast på flaket.

På en del ställen kan du få ditt lastväxlarflak specialdesignat för att passa dina olika behov. Det gör att du själv måste sitta ner och ta dig en ordentlig funderare på vad du egentligen vill ha ditt flak till. När du väl har lagt en order på ett eller några specialtillverkade lastväxlarflak går det inte att backa.

Lastväxlarflak för alla dina olika behov

Ett lastväxlarflak är något som kan hjälpa dig att tillfredsställa alla dina behov när det gäller att kunna köra containrar kors och tvärs över land och rike. Tar du bara kontakt med en bra leverantör av lastväxlarflak har du snart ditt på det torra. Du beställer det du vill ha och får det levererat snabbt och enkelt.

För dig som inte riktigt vet vad du vill ha, eller inte känner till allt som finns, kan här nämnas några olika varianter. Det finns de som kallas för liftdumpers, baktönnare oich frontlastare. Utöver det finns det sjöcontainrar och en del som ska fungera inom jordbruket på olika sätt.

6 Oct 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.