Lackering av dina skåpsluckor i Stockholm

Återvinn dina saker istället för att hela tiden köpa nytt. Ett bra sätt är att lackera om sina köksluckor. Sök på Google på Lackering Stockholm så får du strax upp intressanta alternativ.

Vi tänker på miljön men också på plånboken. Har man något som fungerar bra men som bara behöver fräschas upp, går det enkelt att göra det när man anlitar en expert. Dina köksluckor blir som nya när de lackeras professionellt av ett företag som inriktar sig på sådana jobb. Om du målar själv är det lätt att färgen blir rinnig och ful, och resultatet blir ojämnt. När du anlitar proffs håller luckorna sig fina betydligt längre och du kommer att bli nöjd med resultatet när du tittar på dem.

Lackering med olika metoder

Sprutlackering är vanligt för att få färgen jämn och snygg. Då kan man använda en metod som kallas ugnslackering. Då tar man loss luckan, lackerar den och låter den torka i en särskild ugn. Därefter kan den få ett nytt lager färg. Anlita ett färgföretag som jobbar med lackering, så kan ni diskutera mer om dina luckor.

Förarbete och slipning, det finns många moment som gör att färgen sitter bra och att du kommer att trivas med dina luckor under lång tid framöver. Vill du byta till en helt annan färg görs det lättare på träluckor än på laminat. Hur du än väljer, kan du vara stolt över att du sparar både på materialet och miljön. Lackering Stockholm ger dina luckor nytt liv.

30 Mar 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.