Hög kompetens på en rörmokare Stockholm

Din rörmokare i Stockholm är lite av en tusenkonstnär som kan laga läckande rör, dra nya rörledningar och göra många installationer. Dessutom får du akut proffshjälp vid avloppsstopp.

Det ställs krav på en rörmokare i Stockholm. Många hus där är av lite äldre datum, så det kan behövas både stambyten och avloppsrensningar. Dessutom måste man kolla upp så att rören är i god kondition. Vattenläckor kostar stora pengar att åtgärda, så det är mycket bättre att man inspekterar alla rörledningar i god tid. Det är också bra att kunna dokumentera att man faktiskt har gjort det, och när det skedde.

Spara på vatten och kolla packningar

Kranar som står och droppar är inte bara slöseri med vatten, det är också irriterande. Detsamma gäller för toalettstolar som aldrig verkar ha spolat färdigt. Droppandet i ditt sanitetsporslin är ganska lätt åtgärdat, men ring en rörmokare i Stockholm som kommer och tittar. Ibland kan det vara fel på själva vattenlåset. Packningar kan behöva bytas, men en privatperson kanske ändå inte får det droppfritt.

När det gäller att spara på vatten kanske det rentav är läge att byta ut ditt duschmunstycke mot ett av nyare modell, som är snålspolande. Det finns också toalettstolar som är snålspolande, och där kan du på sikt göra en bra affär genom att låta din rörmokare i Stockholm byta till en sådan. Ny teknik innebär bättre prestanda när tillverkarna anstränger sig för att möta kundernas önskningar och behov. Att spara på vatten och energi är något som prioriteras högt.

6 Dec 2021

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.