Golvläggare i Uppsala har koll på finish!

En erfaren golvläggare i Uppsala med fokus på kvalitetsgolv som håller länge, ett arbete utan krångel och en snygg finish. Bra priser och snabb leverans!

Ett nytt golv gör skillnad. Äldre och slitna golv kan ge bostaden ett nedgånget intryck, särskilt om det ligger gamla plastmattor. Plastmattor är ett gammalt golvmaterial man inte använder längre. Dels för att det kan lukta och inte är särskilt snyggt, dels för att plastmattor kan innehålla gifter.

Äldre trägolv kan ha en viss charm när de har nötts så hårt och länge att det blivit gropar i dem. Men den charmen försvinner snabbt när golven slits lite till, börjar brytas upp i stycken och ge otäcka flisor. Man tänker inte så ofta på att golvytan är stor, och att utseendet och känslan på golvytan sätter stor prägel på rummet.

Golvläggare med många verktyg i lådan

Har man då bestämt sig för ett nytt golv kan man gott ta sig lite tid att fundera på vilken finish, vilken yta, golvet ska ha. Golvets yta påverkar golvets färg och lyster, men även dess hållbarhet. Ett vitsåpat trägolv är snyggt, men inte särskilt slitstarkt. Det golvet behöver såpas om regelbundet. Vill man istället ha ett starkt golv är en kraftig golvlack att föredra.

Kontaktar man sin golvläggare i Uppsala, kan man få hjälp med allt från materialval till montering och finish. En duktig golvläggare ser hela processen och alla val man kan göra för att passa in golvet i bostaden. Alla bostäder är olika, så golvläggaren är van att skräddarsy sin produkt till behoven!

6 Aug 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.