Fönsterskydd som är lätta

Det lönar sig snabbt om man bestämt sig för att investera i fönsterskydd eftersom man kan utföra renoveringsarbeten oavsett väderlek och året om. Om man vill kan de förses med logotyp.

Allt arbete blir så mycket enklare när man täcker över alla fönster på fasaden med färdigtillverkade fönsterskydd av paraplymodell. När arbetet är klart så fäller man ihop fönsterskydden och tar med till nästa plats.

Det går alltså snabbt och enkelt att skydda alla fönster och man kan påbörja det arbete med fasad eller fönster som man vill få gjort. Eftersom fönsterskydden utsätts för alla sorters väder så tål de värme, regn och kyla. När man ska köpa fönsterskydd kan man också välja dem med vinterisolering

De paraplyformade skydden är så snillrikt designade att en person enkelt kan sätta dem på plats. Man fäster bara två krokar i fönsterkarmen, sticker ut skyddet, drar i spännbanden och sedan sitter det tätslutande skyddet på plats.

Att köpa fönsterskydd med logotyp ger gratis reklam medan man jobbar

När man ska köpa fönsterskydd så finns det olika dimensioner att välja på för att passa alla typer av fönsterkarmar. Stommen består av en aluminiumkonstruktion med förzinkade beslag som är täckt med ett kraftigt kapelltyg. Detta gör att det blir gott om utrymme att arbeta bakom paraplyskydden och de sitter stabilt fast.

Arbetsmiljön blir bättre och trivseln ökar när man har heltäckande fönsterskydd. Att ha företagets logotyp på varje fönster under arbetets gång blir ju dessutom ett väldigt bra sätt att synas. Det finns många skäl att köpa fönsterskydd.

19 Jan 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.