Elektriker gör elinstallationer i Stockholm

Det kan tyckas enkelt att installera diskmaskin med hjälp av Internet. Men för att försäkringar ska gälla är det klokt att anlita en elektriker i Stockholm.

Det nya huset var färdigbyggt, men Kjell och Karin hade väntat lite med att skaffa diskmaskin och tvättmaskin. De hade inte bestämt sig för vilket märke de skulle köpa, plus att de ville få in lite mer pengar först. Så under tiden letade de efter produkter som verkligen passade för deras behov.

Så efter ett halvår var det dags. De hade bestämt sig och beställt både diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. De miljövänliga produkterna skulle levereras till huset, då de hade svårt för att åka och hämta dem själva. Kjell hade en kompis som skulle hjälpa till med installationen. Han var inte elektriker men hade gjort installationer hemma hos sig.

Säkrast med elektriker

När alla produkter levererats hade Kjell kommit på andra tankar. Flera personer hade varnat honom för att göra installationerna själv, då det kunde göra så att försäkringen inte gällde om något gick fel. Han kollade med sitt försäkringsbolag och det visade sig att de som varnat hade rätt. Så han ringde till en elektriker i Stockholm som gärna hjälpte till.

Elektrikern får jobbet gjort på kort tid och sa att nu kunde de använda sakerna. Skulle de ha några problem var det bara att höra av sig. Nöjda såg paret på varandra. Maskinerna var miljövänliga och nu behövde de inte heller oroa sig för att försäkringen skulle gälla. Dessutom var Kjell tvungen att erkänna att elektrikern varit både duktig och snabb. Hör av dig till en elektriker via denna hemsida: elektrikerstockholm.nu

30 Jul 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.