Behov av travers

En travers kan använda i olika sammanhang. Den kan användas vid tunga lyft från en hög höjd. Idag har tekniken gått framåt och möjligheterna ökat till fördel för den tyngre industrin.

Kent hade kontinuerligt kontrollerat varje travers i stålverket. Det var viktigt med säkerhet då det i deras fall satt en traversförare många meter upp i luften. Materialet var kallt stål som skulle in i varma ugnar, något som kunde skapa kraftiga reaktioner. Efter den senaste kontrollen, och med tanke på hur länge varje travers varit på plats, var det dags för byte.

Köpa travers

Företaget som de använt innan fanns fortfarande kvar och var en bra leverantör. Under hela tiden som han varit kund hade de uppdaterat honom om det nyaste inom branschen och bjudit in honom så att han med egna ögon kunde uppleva den nya tekniken på plats. Därför hade han bra koll på vad som var det bästa köpet.

Istället för att beställa över internet tog han bilen och åkte ner till företaget för att göra affärer. På så vis fick han möjlighet att träffa ägaren som för länge sedan hade blivit en god vän.

Resan blev trevlig och produktiv. När bilen styrdes hemöver hade han köpt inte en travers utan två som skulle levereras om två månader. Priset hade varit bra och han var riktigt nöjd. Nu visste han att företaget hade det bästa och att personalen kunde känna sig trygg och skulle förmodligen tycka att det var roligt att få en ny travers med nya tekniska funktioner att prova.

22 Mar 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.