Badrumsrenovering i Uppsala som gör en stor skillnad

Om det finns något man kan påverka mycket i sitt hem, så är det badrummet. Därför väljer många att göra en badrumsrenovering i Uppsala för att få det till sitt.

När det största köpet Erik hade gjort i hela sitt liv hade gått igenom, så var han redan i full gång med planeringen. Lägenheten i Uppsala skulle bli hans och hans sambo Ninas nya hem. Förhoppningsvis skulle de även få sina barn där. En stor och fin lägenhet och dessutom i en bra stad.

Allt Nina ville ha var ett badkar. I hennes förra hem fanns det bara dusch. Nu ville hon kunna bada. Dessvärre så fanns det inget badkar i det här badrummet heller. Det kanske var tur trots allt, för det innebar att de istället kunde göra en totalrenovering av badrummet och forma det precis så som de ville ha det.

Fixa allt under badrumsrenoveringen

Det var en del saker som de redan var säkra på att de skulle ha. Trots det kändes det skönt att de med hjälp av 3D-printning kunde rita upp och se hur det faktiskt hade sett ut. Med smart placering kunde Nina få ett lite större badkar så hon verkligen kunde gosa ned sig.

Eftersom det var deras framtida hem var det en bra investering att genast göra det de önskade. Det innebar även att tänka igenom golvvärme och belysning under deras badrumsrenovering i Uppsala. Att slippa komma ut från badet och placera fötterna på ett kallt golv, det hade varit skönt.

27 Oct 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.