Att hitta en attefallshus i Stockholm

Söker du efter attefallshus i Stockholm kommer du nog hitta ett som passar perfekt. I Stockholm finns så många möjligheter. Det blir lättare att finna det du söker där än ute på landsbygden.

För dig som vill bygga ett eget hus men inte har en så bra ekonomi att du klarar av det kan det vara ett alternativ att börja med ett attefallshus. Sedan kan du välja på att flytta in där själv och spara ihop till resten eller så kan du ju hyra ut ditt attefallshus och få lite pengar den vägen. Ett attefallshus behöver du söka bygglov för om det inte finns ett ordinarie bostadshus på tomten. Om det gör det kan du få lov att bygga ett attefallshus utan att söka bygglov. Fina fisken eller hur?

Ett attefallshus för alla möjligheter

För att du ska trivas bra där du bor behöver ditt boende inte vara stort. Det är bara vid speciella tillfällen som du kanske saknar ett extra utrymme. Kanske vill någon komma och hälsa på och du står utan gästrum eller så har du behov av en liten verkstad, studio, hobbyrum eller ateljé. Ja, tänk vad mycket roligt man kan ha med ett attefallshus på tomten. Enkelt och behändigt är det att sätta upp och det kommer allt som oftast som ett nyckelfärdigt litet hus. Allt du behöver göra är att tittta ut just det attefallshus som skulle passa dig och din familj, eller din verksamhet, bäst. Vem vet, det kanske blir ditt nya kontor.

16 Jan 2022

Blogg om fönster & bygg

Fönster är vårt stora specialintresse, men vi bloggar om allt som hör renoverande och byggande till. 

Så bli inte förvånad om det dyker upp en artikel om takläggning eller golvslipning mitt i alla fönstersnack.